En del af Odsherred Kommune
Lær at tackle kronisk sygdom

En kronisk sygdom gør din dagligdag mere besværlig. Ting du før gjorde uden besvær kan virke helt uoverkommelige. Få hjælp til at leve med din kroniske sygdom.

Har du en kronisk sygdom, er du bosiddende i Odsherred Kommune og er du over 18 år? Vil du gerne blive bedre til at håndtere symptomer som smerter og træthed? Mangler du gode tips til at leve en mere aktiv hverdag? - Så er dette tilbud måske noget for dig.

På kurset "Lær at tackle kronisk sygdom" lærer du teknikker, som hjælper dig til at leve det bedst mulige liv med kronisk sygdom. Du kommer til at arbejde med bl.a.:

  • Muskelafspænding
  • Fysisk aktivitet
  • Kommunikation
  • Medicinforbrug
  • At sætte sig mål – lave handlingsplaner
  • Gode kostvaner
  • Mestring af træthed og smerter
  • Problemløsning

Hvor og hvornår er der kursus?

Kurset finder sted på OK-Plejecentret, Baeshøjgårdsvej 6, 4560 Vig. Der er syv mødegange i alt og kursusdagene er: 6.3.-13.3.-20.3 og 27.3.2019 samt 3.4.-10.4. og 17.4.2019 – alle dage kl. 16.00-18.30.Hvad koster det?

Kursusforløbet er gratis.

Kan jeg få kørsel?

Nej, du sørger selv for transport.

Tilmelding

Tilmelding senest senest den 25.2.2019 til sundhedskoordinator Sussi Friis, sufr@odsherred.dk, 59 66 56 04 / 40 40 46 47.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om forløbet eller tilmelde dig? Så kontakt Sundhedskoordinator, Sussi Friis, sufr@odsherred.dk, 40 40 46 47 / 59 66 56 04. 

Alle er lige - også instruktøren

Alle på kurset kender til at have en kronisk sygdom. Det er mennesker med kroniske sygdomme, der underviser. Instruktørerne ved derfor, hvordan det føles, når sygdom sætter begrænsninger i hverdagen.

Instruktørerne har selv en kronisk sygdom, og har gennemgået et kursusforløb, som kvalificerer dem til at undervise mennesker med kroniske sygdomme.

Ingen talepligt, men tavshedspligt

På kurset vil du komme ind på emner, som er aktuelle for dit liv og din situation. Du bliver ikke presset til at fortælle mere om dig selv, end du ønsker.

Alle på kurset har tavshedspligt.